Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless Fondöten - 104 Soft Ivory #30203360 | CarrefourSA

Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless Fondöten - 104 Soft Ivory

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
799,90 TL 399,95 TL

CarrefourSA Kart ile %50 İndirim
adet
Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless Fondöten - 104 Soft Ivory

Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless Fondöten - 104 Soft Ivory, açık tenlilerin cildini pürüzsüzleştiren bir ürün. Siz de doğal, mat bir bitiş sunan Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless Fondöten ile teninizi tek bir tonda buluşturabilir, makyaja kusursuz bir zemin hazırlayabilirsiniz.

Normal ve yağlı ciltlere uygun formülü ile ön plana çıkan Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless Fondöten, tenin kendine has dokusuna uyum sağlar. Böylece yüzünüzde hiç fondöten yokmuş gibi bir görünüm elde edebilirsiniz. Özel pudralı içeriği yağlı ciltlerde gün içerisinde oluşan parlama probleminin önüne geçer. Güçlü formülündeki bileşenler gözenekleri sıkılaştırır ve küçültür. Artırılabilir kapatıcılığı ile kontrolü tamamen size veren Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless Fondöten, ince dokusu sayesinde teni ağırlaştırmadan pürüzsüzleştirir. 

Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless Fondöten'i fırça, sünger ya da parmak uçlarınız yardımıyla cildinize yedirebilirsiniz. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız